icon-warningicon-truckicon-thumbicon-staricon-searchicon-removeicon-medalicon-infoicon-info-blueicon-editicon-dangericon-chevron-topicon-chevron-righticon-chevron-lefticon-checkicon-carticon-cart-addicon-arrow-righticon-arrow-left

Mitsubishi WTW ventilatie VL-50ES2-E

 • Goedkope levering
 • Persoonlijk advies
 • Betaalbare kwaliteit
 • Wij doen installaties voor airconditioners

Mitsubishi VL-50S2-E WTW

VL-50ES2-E

Om een ​​gezond microklimaat in het appartement te behouden, moet er een ventilatiesysteem zijn. Qua kosten, comfort, betrouwbaarheid en energiebesparing is de Lossnay-luchtbehandelingsunit effectief.

 

Lossnay-installaties zijn uitgerust met een recuperator die is gepatenteerd door Mitsubishi Electric, waar de toevoer- en afvoerlucht warmte en vocht uitwisselen. In de winter wordt de lucht naar de kamer verwarmd en bevochtigd met warme lucht, die uit de kamer wordt verwijderd.

 

In de zomer daarentegen wordt de aangevoerde lucht gedeeltelijk gekoeld en gedroogd. Dit vermindert niet alleen het energieverbruik, maar verbetert ook het welzijn. Er zijn geen bewegende delen in de Lossnay-installatie, behalve de ventilator, dus deze heeft slechts een eenvoudig onderhoud nodig - het reinigen van het filter en de warmtewisselaar.

 

Model VL-50 (E) S2-E kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden

De lucht wordt toegevoerd en verwijderd door een enkel gat in de muur met een diameter van 120 mm.

 

De luchtstroom kan worden aangepast (hoog en laag). Er is een demper ingebouwd die het inlaatkanaal blokkeert (modus "Alleen uitlaat") of beide kanalen als het buiten te koud is. 

 

Met een geluidsniveau tot ongelooflijke 15 dB, maakt de VL-50 een van de stilste WTWs op de markt. Tegelijkertijd is het een eenvoudige installatie waarvoor alleen een gat in de muur vereist is.

 

De VL-50 heeft een temperatuurefficientie van maximaal 80% en wordt aangedreven door slechts 4W, waardoor het goedkoper is dan het opladen van uw mobiele telefoon. Bovendien kunt u kiezen of u deze horizontaal of verticaal wilt monteren, zodat deze in uw huis past. VL-50 wordt geleverd met plug en buis voor wanden tot 650 mm.

 

Folder

 

Referentie
Referentie Mit E 145

Productreviews

Comments Alle reviews

Overzicht

0

(0 Reviews)

Selecteer een rij om te filteren

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Schrijf een review