icon-warningicon-truckicon-thumbicon-staricon-searchicon-removeicon-medalicon-infoicon-info-blueicon-editicon-dangericon-chevron-topicon-chevron-righticon-chevron-lefticon-checkicon-carticon-cart-addicon-arrow-righticon-arrow-left

Samenvatting

5

(43 Reviews)

  • 5
    (100%)
  • 4
    (0%)
  • 3
    (0%)
  • 2
    (0%)
  • 1
    (0%)
Aantal sterren 
Wim v 2021-06-28

Airco kopen, dan naar comfortklimaat lopen

Hallo
Ik wil wel een review schrijven.
Maar ik kan er nog geen oordeel over zeggen, want ik wacht nog op een monteur, dus dat wil zeggen dat mijn airco nog in de doos zit.
Verder beveel ik jullie wel aan, ivm de superservice.
Groeten Wim vd Bos
Btuinisse

Aantal sterren 
Edwin K 2021-06-18
Gevalideerde klant

AP50Wi

Nadat ik besteld had, binnen een paar uur bericht dat de airco inclusief beugel gereed stond voor afhaal, volgende dag gehaald. Nu blijkt er ook nog een WIFI module in te zitten, waar ik niet eens op gerekend had. Goede service, goed prijs/kwaliteit verhouding. Mooi bedrijf!

Aantal sterren 
Edwin K 2021-06-18
Gevalideerde klant

AP25Wi

Airco besteld, dezelfde dag al telefonisch bericht dat ik hem op kon komen halen, dat had ik ook opgegeven dat ik hem op zou komen halen. Volgende dag gelijk opgehaald en ook nog een mooie korting gekregen ook. Mooi en fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Aantal sterren 
Edwin K 2021-06-18
Gevalideerde klant

Koelleiding

Even om koelleiding in Nieuwe Tonge, snel en makkelijk geleverd. Topzaak voor airco's en toebehoren!

Aantal sterren 
Stephan H 2021-06-17

Stephan

Zeer tevreden, prima service en snel geleverd zoals afgesproken.

Aantal sterren 
Tim van Esch 2021-06-10

Uitstekend product

- Mooie uiterlijk
- Koelt goed
- Prijs kwaliteitverhouding is goed

Aantal sterren 
Bart K 2021-05-04
Gevalideerde klant

Aankoop airco

Goeie service. Over de airco zelf kan ik nog niet veel zeggen. Maar hele goeie verkoop dame gesproken(britt) goed geholpen.

Aantal sterren 
Taraneh S 2021-04-14
Gevalideerde klant

.....

....

Aantal sterren 
Bert F 2021-04-13
Gevalideerde klant

Perfect

Hij is vandaag geplaatst dus ik heb nog geen gebreukerservaring. Maar wat een verschil met de oude, bijna geruisloos en gemakkelijk te bedienen. Tot nog toe erg blij met mijn aankoop.

Aantal sterren 
Arnold v 2021-04-13
Gevalideerde klant

SUPER TEVREDEN

De Airco is geplaatst en functioneert tot volle tevredenheid.

Aantal sterren 
Chris v 2021-04-13
Gevalideerde klant

Zeer makkelijk te plaatsen

Makkelijk te installeren en met de handige app je airco op afstand te bedienen. Ik kom nu altijd aan in een heerlijk koel kantoor.