LG airconditioning | Airconditioning LG

Design & kwaliteit in één

Uniek design en hoge kwaliteit komen samen in een LG airconditioning. Bij Comfortklimaat hebben we een groot assortiment aan airconditionings van het merk LG. Kies de juiste airconditioning die bij u past. In onze webwinkel kunt u eenvoudig selecteren op model, prijs en inhoud van de ruimte.

Aan/uit- of inverter airconditioning?

In onze webwinkel kunt u kiezen uit twee typen LG airconditioning; de aan/uit of inverter airco. Het verschil tussen deze twee airco’s zit in de regeling van de compressor motor. Bij een inverter airco wordt de mate van koelen automatisch geregeld aan de hand van de ingestelde temperatuur. Bij een aan/uit airco zal de airco, wanneer deze aan staat, op vol vermogen draaien. Wanneer de gewenste temperatuur behaald is, zal de airco automatisch afslaan.

LG airconditioning bestellen

Bestel nu een LG airconditioning in onze webwinkel. Wij kunnen de airconditioning altijd volledig bij u installeren. Daarnaast geven wij altijd 2 jaar garantie op de LG airconditioning en 1 jaar garantie op de installatie. Kijk voor al onze modellen van de LG airconditionings in onze webwinkel.

Bekijk nu de LG airconditionings in onze webwinkel en profiteer van onze kwaliteit en service tegen zeer betaalbare prijzen! Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.