icon-warningicon-truckicon-thumbicon-staricon-searchicon-removeicon-medalicon-infoicon-info-blueicon-editicon-dangericon-chevron-topicon-chevron-righticon-chevron-lefticon-checkicon-carticon-cart-addicon-arrow-righticon-arrow-left

Garantie

Op al onze airconditioner geven wij 2 jaar schriftelijke garantie. Voor € 100,00 extra kunt U 3 jaar garantie extra kopen op alle onderdelen, dus als U na 3 jaar een defect onderdeel heeft , dan betaald U alleen de arbeid die wij verrichten om dit onderdeel te vervangen. Wij geven 1 jaar garantie op onze installatie, dus heeft U binnen 1 jaar lekkage van koelmiddel of condens dan komen wij dit binnen het eerste jaar gratis verhelpen.

Doet U zelf de installatie en wij zetten de airconditioner in bedrijf of een stekbedrijf bij U in de buurt dan heeft U gewoon garantie. Laat U dit door een bedrijf doen bij U in de buurt dan dient U wel al zijn gegevens te laten noteren op de factuur en kunt U dit niet overleggen in een garantie geval dan komt de garantie te vervallen. Doet U zelf de installatie (met niet gevacumeerde leidingen) en zet U zelf de airco in bedrijf dan vervalt automatisch de garantie. Stelt u de airco zelf in bedrijf met gevacumeerde leidingen dan heeft u wel garantie, uiteraard mits deze gewoon goed is geinstalleerd.