icon-warningicon-truckicon-thumbicon-staricon-searchicon-removeicon-medalicon-infoicon-info-blueicon-editicon-dangericon-chevron-topicon-chevron-righticon-chevron-lefticon-checkicon-carticon-cart-addicon-arrow-righticon-arrow-left

Wij leveren A merken airconditioners en warmtepompen door heel Europa voor super lage prijzen.

Buiten Nederland kunnen wij intracommunautaire leveren mits wij een geldig btw nummer hebben ontvangen. 
Wij zijn een groothandel geworden en wij installeren zelf niet meer maar we kunnen je wel in contact brengen met een installateur en met hem moet je bespreken over wat de installatie gaat kosten. Wij kunnen ook Panasonic en Toshiba en Mitsubishi heavy leveren dus wil je daar een prijs van weten stuur ons dan een mailtje.

Je kan er voor kiezen om de airconditioner bij ons te bestellen en deze te laten installeren door een gecertificeerd bedrijf bij jou in de buurt met behoudt van garantie. Wij vragen dan wel een bewijs hiervan indien er aanspraak wordt gedaan op garantie. Bij ons kan je voor een lage prijs een A merk airconditioner bestellen en door zelf de installatie te doen bespaar je nog meer. Je kan ook de leidingen op maat bestellen en dan zelf de complete installatie doen behalve het afmonteren van de leidingen op de buiten unit , dat doen wij zelf wel of we brengen je in contact met een installateur onze monteur en hij vacumeert de complete set en steldt de airconditioner in bedrijf. Vraag naar de prijs hiervan.


Met onze plug&play installatie pakket kan je zelf de installatie doen met behoudt van garantie

Al onze modellen zijn voorzien van het koelmiddel R410A en veel modellen van Daikin zijn al voorzien van het allernieuwst koelmiddel R32.
Wij hebben geen oude modellen, maar de aller nieuwste modellen die er te krijgen zijn.
Wij hebben Mitsubishi - Daikin - Panasonic - LG - Toshiba en Gree. Wij kunnen ook onderhoudscontracten aanbieden.

Filteren

Wij hebben naar ons idee een webshop met allerlei handige zoek functies. Je kan zoeken op het merk, model, energie label, prijs, type nummer, vermogen en zelfs op het aantal m3 van de ruimte. Zo kan je gemakkelijk filteren wat je zoekt en heb je de airconditioner uitgekozen dan kan je bij accessoires eventueel de bijbehoren accessoires bij bestellen. Heb je geen idee welke capaciteit je nodig hebt , filter dan op "geschikt voor een ruimte tot" en dan zie je meteen alle modellen die geschikt zijn voor die ruimte.

Accessoires

De accessoires die bij de airconditioner staan zijn meteen de goede die bij die airconditioner horen. De airconditioners op onze site zijn niet standaard voorzien van materialen en deze kan je apart bestellen.

 

Kom je er toch niet zelf helemaal uit of heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen.
sales@comfortklimaat.nl
06-24883898

Magazijn:
Wij zitten naast de groothandel Gebar
Langeweg 56
3244 BH Nieuwe Tonge

 

Vanaf Rotterdam neem je bij Nieuwe Tonge de 2e afslag ( meteen na het Totall tankstation) de weg rechts af en dan meteen de eerste weg links. Na nog geen 100 meter zie je rechts van de weg borden Gebar en hier ga je het grindpad op en aan het eind van het grote pand zitten wij links om de hoek.