icon-warningicon-truckicon-thumbicon-staricon-searchicon-removeicon-medalicon-infoicon-info-blueicon-editicon-dangericon-chevron-topicon-chevron-righticon-chevron-lefticon-checkicon-carticon-cart-addicon-arrow-righticon-arrow-left

Wij leveren A merken airconditioners en warmtepompen door heel Europa voor super lage prijzen.

Wij zijn een groothandel geworden en wij installeren zelf niet meer maar we kunnen je wel in contact brengen met een installateur en met hem moet je bespreken over wat de installatie gaat kosten. 

Wij maken dus geen offertes meer voor het installeren en op offerte aanvragen hier voor reageren wij ook niet meer.

Wij kunnen ook Toshiba en Fuji leveren dus wil je daar een prijs van weten stuur ons dan een mailtje.

Je kan er voor kiezen om de airconditioner bij ons te bestellen en deze te laten installeren door een gecertificeerd bedrijf bij jou in de buurt met behoudt van garantie. Wij vragen dan wel een bewijs hiervan indien er aanspraak wordt gedaan op garantie.

Bij ons kan je voor een lage prijs een A merk airconditioner bestellen en door zelf de installatie te doen bespaar je nog meer. Je kan de leidingen op maat bestellen en dan zelf de complete installatie doen behalve het afmonteren van de leidingen op de buiten unit.

Je moet zelf een bedrijf regelen die het afmonteren doet of wij geven je een nummer van een monteur en kan je met hem de prijs afspreken en wanneer hij dit komt doen.

Al onze modellen zijn voorzien van het nieuwste koelmiddel R32.
Wij hebben geen oude modellen, maar de aller nieuwste modellen die er te krijgen zijn.
Wij hebben Mitsubishi - Daikin - Panasonic - LG - Toshiba en Gree.

Filteren

Wij hebben naar ons idee een webshop met allerlei handige zoek functies. Je kan zoeken op het merk, model, energie label, prijs, type nummer, vermogen en zelfs op het aantal m3 van de ruimte.

Zo kan je gemakkelijk filteren wat je zoekt en heb je de airconditioner aangeklikt die je wilt hebben dan staan daar onder alle accessoires die voor die airconditioner geschikt zijn., zo hoef je niet heel de site te doorzoeken en weet je zeker dat je de goede spullen besteld en kom je er niet helemaal uit , laat het ons dan weten en wij lopen alles met je door

Je kan ook prijzen onderling vergelijken.

Klik dan op alle modellen airconditioners en filter op vermogen en model en je ziet meteen de verschillen in prijs.

Heb je geen idee welke capaciteit je nodig hebt , filter dan op "geschikt voor een ruimte tot" en dan zie je meteen alle modellen die geschikt zijn voor die ruimte.

De airconditioners op onze site zijn niet standaard voorzien van materialen en deze kan je apart bestellen.

Kom je er toch niet zelf helemaal uit of heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen.

sales@comfortklimaat.nl
06-46267039

Magazijn:
Wij zitten naast groothandel Gebar
Langeweg 56
3244 BH Nieuwe Tonge

 

Vanaf Rotterdam neem je bij Nieuwe Tonge de 2e afslag ( meteen na het Totall tankstation) de weg rechts af en dan meteen de eerste weg links. Na nog geen 100 meter zie je rechts van de weg borden Gebar en hier ga je het grindpad op en aan het eind van het grote pand zitten wij links om de hoek.