icon-warningicon-truckicon-thumbicon-staricon-searchicon-removeicon-medalicon-infoicon-info-blueicon-editicon-dangericon-chevron-topicon-chevron-righticon-chevron-lefticon-checkicon-carticon-cart-addicon-arrow-righticon-arrow-left

Leveringen

Veel artikelen zijn uit voorraad binnen 5 werkdagen leverbaar in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien wij niet binnen 5 dagen kunnen uitleveren ontvang je van ons bericht en
heb je het recht de koop ongedaan te maken. eventuele gedane betalingen zullen dan per direct worden teruggeboekt.
Indien bij bestelling reeds een afwijkende levertijd wordt overeengekomen geldt deze bepaling niet.
Moeten wij een airconditioner speciaal bestellen dan vragen wij altijd een aanbetaling van 10%. 

Bestellingen die op vrijdag, zaterdag of zondag geplaatst worden zullen op de maandag er op volgend verwerkt worden. Sommige producten hebben echter een levertijd en worden daarom ook in overleg met de klant geleverd. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor levertijden welke niet door de fabrikant worden aangegeven, deze dienen uitsluitend als indicatie. 

Verzendkosten

Verzendkosten door Heel Nederland behalve de Waddeneilanden bedragen voor een pallet (complete set airconditioner) € 65,00 excl. btw.

Er gaan vaak meerdere airconditioners op een pallet en dan blijft het € 65,00 excl btw . 
Er dient op de overeengekomen aflever dag iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien dit niet mogelijk is dien je dit uiterlijk 24 uur vooraf kenbaar te maken. Wanneer deze regel niet wordt nagekomen zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Comfortklimaat is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.

Minimale bestelling:

Je moet bij ons een minimale bestelling doen van excl. btw € 75,00 anders kan je geen bestelling doen.

Dus een bestelling van 2 meter condensslang of zo gaat bij ons niet.

Het afleveradres is je woonadres, tenzij je een afwijkend afleveradres hebt aangegeven.

Je dient binnen 24 uur de bestelling op juistheid te controleren en eventuele fouten (kleur, maatvoering,
aansluitingen, type, beschadigingen) aan ons te melden. Bij voorkeur schriftelijk, via email.


Betaling

Je kan op de volgende manieren de bestelling betalen:

iDEAL
Je rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. 

Overboeking
Het factuurbedrag dient te worden overgemaakt op rek. je vind de bank gegevens op de orderbevestiging die je van ons krijgt.


Onder rembours
Je kan er ook voor kiezen dat wij onder rembours verzenden , dus dan betaald je pas bij aflevering. 
Het afhalen kan alleen op afspraak en betaling is dan niet contant maar pinnen en je krijgt dan van ons meteen de factuur mee.

Wij krijgen vaak de vraag of wij de airco zonder bon kunnen verkopen , maar bespaar je de moeite want wij doen daar niet aan mee.
Let op bij pinnen dat je limiet per dag hoog genoeg is want soms kan je maar een bepaald bedrag per dag pinnen.

Afhalen magazijn

Doe je online een bestelling die je wilt komen afhalen dan houden wij je bestelling maximaal 1 week staan voor je en kom je die binnen die periode niet afhalen dan zetten wij jou bestelling weer terug in ons magazijn voor de verkoop en annuleren wij de bestelling.

Installatie

U mag zelf de installatie doen alleen het in bedrijf stellen moet u aan een gecertificeerd bedrijf overlaten.

In verband met de nieuwe F‐gassenverordening (EU) 517/2014 zoals van toepassing vanaf 1 januari 2015, stellen wij u hierbij op de hoogte van de verplichting om dit toestel te laten in gebruik nemen door een erkend installateur in overeenstemming met artikel 10 van Verordening (EU) 517/2014.

U MAG ZELF WEL DE MONTAGE DOEN MAAR U MAG ZELF DE AIRCONDITIONER NIET IN BEDRIJF STELLEN EN DOET U DIT WEL DAN MAAKT U ZICH SCHULDIG AAN EEN STRAFBAAR FEIT.HET IN BEDRIJF STELLEN MOET U OVER LATEN AAN EEN GECERTIFICEERDE MONTEUR.

Alle airconditioners die wij leveren  bevatten het gefluoreerde broeikasgas R32 met GWP 675

Wij werken samen met 2 installatie bedrijven en voor de installatie of het afmonteren en in bedrijf stellen van uw airconditioner kan u contact opnemen met

TQ airconditioning 06-28150221.

Mel air 06-86160529


Annulering 

Indien na 30 dagen nog geen betaling is ontvangen en koper niet reageert op onze email zal de bestelling uit ons bestand worden verwijderd.
Niet voorraad artikelen of speciale bestellingen zullen door ons pas behandeld worden nadat de aanbetaling is voldaan tenzij anders is overeengekomen. Alle getoonde producten zijn vrijblijvend totdat u daadwerkelijk een bestelling heeft geplaatst, via de website, email of telefonisch. De overeenkomst vind plaats zodra u uw persoonlijke gegevens en betalingswijze aan ons kenbaar hebt gemaakt. Alle vermelde prijzen op Comfortklimaat zijn zowel exclusief als inclusief BTW en vermeld in euro`s. De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van comfortklimaat en vervalt op het moment van aflevering . 


Recht van retour (afkoelingsperiode)
Als consument heb je recht op een zogenaamde afkoelingsperiode. Dit houd in dat je recht heb binnen 14 dagen, zonder opgave van reden jou bestelling kan retourneren. Kosten van verzending zijn voor rekening klant.

Het product moet terug gestuurd worden binnen 14 dagen nadat je de koop ongedaan heb gemaakt. 
Recht van retour geldt niet voor speciale bestellingen en alleen voor voorraad artikelen, nieuw en ongeschonden in de originele verpakking.
Uitzondering zijn "maatwerk" bestellingen zoals warmtepompen en multi systemen .Voor alle "speciale" bestellingen wordt duidelijk vooraf aangegeven dat deze niet retour of geannuleerd kunnen worden. Voor retouren geldt, reeds betaalde bedragen inclusief de transportkosten naar de klant worden binnen 14 dagen terug betaald na annulering.

Stuur je een product retour naar ons dan zijn die kosten wel voor jou eigen rekening en uitzondering hierop is als een product beschadigd is aangekomen bij jou want dan zijn die kosten voor ons .

Comfortklimaat houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties. De door jou aan ons verstrekte persoonlijke gegevens zullen alleen ten behoeve van eigen medewerkers gebruikt worden, voor het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van jou aan ons. 

Wij zullen jou gegevens niet beschikbaar stellen aan derden.

Op alle overeenkomsten gesloten met comfortklimaat is Nederlands recht van toepassing, verkoopverdragen zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

Voor vragen kan je mailen naar info@comfortklimaat.nl of bel naar 06-46267039