icon-warningicon-truckicon-thumbicon-staricon-searchicon-removeicon-medalicon-infoicon-info-blueicon-editicon-dangericon-chevron-topicon-chevron-righticon-chevron-lefticon-checkicon-carticon-cart-addicon-arrow-righticon-arrow-left

Algemene voorwaarden

Je kan bij ons vooraf betalen of contant of pinnen. Kan je het volledige bedrag niet pinnen dan geven wij de spullen ook niet mee dus let er op dat het bedrag dat je kan pinnen hoog genoeg is want veel mensen hebben een limiet dat ze per dag kunnen pinnen. In de supermarkt moet je ook betalen anders krijg je de boodschappen ook niet mee.

Leveringen

Vrijwel alle artikelen zijn uit voorraad binnen 5 werkdagen leverbaar in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien wij niet binnen 5 dagen kunnen uitleveren ontvang je van ons bericht en
heb je het recht de koop ongedaan te maken. eventuele gedane betalingen zullen dan per direct worden teruggeboekt.
Indien bij bestelling reeds een afwijkende levertijd wordt overeengekomen geldt deze bepaling niet.
Moeten wij een airconditioner speciaal bestellen dan vragen wij altijd een aanbetaling van 10%. Installatie materiaal leveren wij alleen in combinatie met een airconditioner. 

Bestellingen die op vrijdag, zaterdag of zondag geplaatst worden zullen op de maandag er op volgend verwerkt worden. Sommige producten hebben echter een levertijd en worden daarom ook in overleg met de klant geleverd. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor levertijden welke niet door de fabrikant worden aangegeven, deze dienen uitsluitend als indicatie. 

Verzendkosten

Verzendkosten door Heel Nederland behalve de Waddeneilanden bedragen voor een (complete set) airconditioner € 65,00 excl. btw.
Er dient op de overeengekomen afleverdag iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien dit niet mogelijk is dien je dit uiterlijk 24 uur vooraf kenbaar te maken. Wanneer deze regel niet wordt nagekomen zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Comfortklimaat is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.

Het afleveradres is je woonadres, tenzij je een afwijkend afleveradres hebt aangegeven.

Je dient binnen 24 uur de bestelling op juistheid te controleren en eventuele fouten (kleur, maatvoering,
aansluitingen, type, beschadigingen) aan ons te melden. Bij voorkeur schriftelijk, via email.


Betaling

Je kan op de volgende manieren de bestelling betalen:

iDEAL
Je rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internet-bankierder kan je direct gebruik maken van IDEAL zonder dat jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Overboeking
Het factuurbedrag dient te worden overgemaakt op rek. je vind de bank gegevens op de orderbevestigging die je van ons krijgt.

Paypal
Je kan betalen via PayPal

Onder rembours
Je kan er ook voor kiezen dat wij onder rembours verzenden , dus dan betaald je pas bij aflevering. Pinnen of contant betalen bij afhalen.
Het afhalen kan alleen op afspraak tegen contante betaling of pinnen en je krijgt dan van ons meteen de factuur mee.
Let op bij pinnen dat je limiet per dag hoog genoeg is want soms kan je maar een bepaald bedrag per dag pinnen.


Annulering 

Indien na 30 dagen nog geen betaling is ontvangen en koper niet reageert op onze email zal de bestelling uit ons bestand worden verwijderd.
Niet voorraad artikelen of speciale bestellingen zullen door ons pas behandeld worden nadat de aanbetaling is voldaan tenzij anders is overeengekomen. Alle getoonde producten zijn vrijblijvend totdat u daadwerkelijk een bestelling heeft geplaatst, via de website, email of telefonisch. De overeenkomst vind plaats zodra u uw persoonlijke gegevens en betalingswijze aan ons kenbaar hebt gemaakt. Alle vermelde prijzen op Comfortklimaat zijn zowel exclusief als inclusief BTW en vermeld in euro`s. De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van comfortklimaat en vervalt op het moment van aflevering . 


Recht van retour (afkoelingsperiode)
Als consument heb je recht op een zogenaamde afkoelingsperiode. Dit houd in dat je recht heb binnen 14 dagen, zonder opgave van reden jou bestelling kan retourneren. Kosten van verzending zijn voor rekening klant.

Het product moet terug gestuurd worden binnen 14 dagen nadat je de koop ongedaan heb gemaakt. 
Recht van retour geldt niet voor speciale bestellingen en alleen voor voorraad artikelen, nieuw en ongeschonden in de originele verpakking.
Uitzondering zijn "maatwerk" bestellingen zoals warmtepompen en multi systemen .Voor alle "speciale" bestellingen wordt duidelijk vooraf aangegeven dat deze niet retour of geannuleerd kunnen worden. Voor retouren geldt, reeds betaalde bedragen inclusief de transportkosten naar de klant worden binnen 14 dagen terug betaald na annulering.

Stuur je een product retour naar ons dan zijn die kosten wel voor jou eigen rekening en uitzondering hierop is als een product beschadigd is aangekomen bij jou want dan zijn die kosten voor ons .

Comfortklimaat houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties. De door jou aan ons verstrekte persoonlijke gegevens zullen alleen ten behoeve van eigen medewerkers gebruikt worden, voor het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van jou aan ons.
Wij zullen jou gegevens niet beschikbaar stellen aan derden.

Op alle overeenkomsten gesloten met comfortklimaat is Nederlands recht van toepassing, verkoopverdragen zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

Voor vragen kan je mailen naar info@comfortklimaat.nl of bel naar 06-46267039